יבלת בכף הרגל - אשמח לתשובה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/02/2008 | 08:01 | מאת: איתן

שלום אני סובל לאחרונה מיבלת כואבת וטורדנית בעקב כף הרגל הכאב מתבטא בעיקר בדריכה ומחריף בהליכה ממושכת. היבלת היא עגולה בקוטר של כחצי ס"מ (אולי קצת פחות), היא נראית פנימית כלומר איננה בולטת החוצה. בשבת אני אמור לנסוע לחופשת סקי וחושש שהעניין מאד יגביל אותי. שאלתי היא האם בקבוע זמן זה ניתן לעשות משהו להקלת הבעיה? מה הפתרון לענין? תודה מראש

09/02/2008 | 19:13 | מאת:

אפשר להשתמש בפלסטר המכיל חומצה סליצילית שממיס את היבלת. נמכר בבתי המרקחת גם ללא מרשם רופא.