נשירת ריסים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/08/2006 | 22:57 | מאת: הדר

הי! לבני בן ה-14 יש נשירת ריסים וגם על גבי העפעף העליונים יש לו מין נקודות לבנות כמו מיולות. מה יכולה להיות הסיסב. רופאת העור אינה יודעת מה הסיבה.אולי מקרינה של חשב הרבה שעות או שפשפוף של העיניים ממאמץ של העיניים עקב התבוננות של המון שעות במחשב? מה דעתך? אנא תשובתך המהירה

05/08/2006 | 14:28 | מאת:

נשירת ריסים עם הנקודות הלבנות (מיליום) יכולים להיות על רקע שפשוף רב עם הידיים. צריך לבדוק אם לבנך יש הרגל כזה. נשירת ריסים יכולה להיות על רקע תלישה של הילד, או כחלק ממחלה כללית של נשירת שיער בגוף. האם הוא במקרה מטופל בריטלין? תרופות אחרות?

01/05/2007 | 08:27 | מאת: דנה

לאחרונה נושרות לי הריסים בצורה דראסטית. בכל פעם שאני שוטפת את הפנים אני רואה שנושרות מס' שערות. שמתי לב שמעל הריסים יש לי מעין נקודות לבנות ושהשערות שלי נעשו ממש דלילות. אני משתמשת בכדורים לעור הפנים- רואקוטן. השאלה שלי היא - האם יש קשר בין הטיפול בכדורים לנשירת שיער?