מרפקים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/08/2006 | 14:14 | מאת: תמי

שלום רב! הנני (לצערי ולבושתי) בעלת מרפקים גסים : העור מעובה, מחוספס וכהה יתר על המידה ביחס לעור הגוף . שאלתי - האם טיפול בחומצה גליקולית (קראתי על-כך במדורכם), ו/או טיפול ב- IPL אכן יוכלו לעזור ולהועיל ולו במעט? מה כן? (שום משחות רפואיות שהתנסיתי בהן לא הועילו כלל!) תודתי מראש!

05/08/2006 | 14:10 | מאת:

את יכולה להיעזר במשחות המכילות אוריאה בריכוז 10 עד 50% או תכשירים המכילים חומצה לקטית ואוריאה ביחד. תכשירים אלו נמכרים ללא מרשם רופא. תכשירים נוספים הם משחות רפואיות המכילות חומצה סליצילית. חומצה גליקולית יכולה להועיל גם כן בצורת קרם או תרחיץ למקלחת.