טיפול ללא סטרואידים לסבוראה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/08/2006 | 09:07 | מאת: יוני

שלום רב אני בחור בן 2 הסובל מסבוראה כבר איזה שנתיים בעיקר זה מתבתא בצדדי האף הייתי משתמש באלוקום וקבעקוטן שזה עשה לי פלאים בעור אבל לאחר כמה חודשים פיתחתי רגישות למשחות האלא עם הסטרואידים כל פעם ששם טיפה על הפנים כל העיניים כואבות לי ניסיתי לשים SEBO OR אבל זה רק מחמיר את הסבוראה וגורם לגרד רה גם SEBO CALM אני כרגע שם שמן אובלפיחה זה טיפה מרגיע את הגרד אבל לא עושה עבודה טובה מדי בלעלים את הקילוף ואדמומיות בפנים רציתי לדעת האם יש איזו קרם בלי סטרואידים שהיית יכולה להמליץ לי עליו לטיפול בסבוראה? תודה על הזמן שלך

27/08/2006 | 01:41 | מאת:

יוני שלום, תכשירים לסבוריאה ללא סטרואידים: 1.קרם נגד פטריות כמו ניזורל או אגיסטן 2. קרם אלידל. בברכה דר' פנינה שמש מומחית ברפואת עור ומין.