הזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/08/2006 | 17:26 | מאת: יעליה

שלום וברכה מזה שנתיים אני סובלת מבעיית הזעת יתר בבית השחי ניסתי את כל התכשירים שיעלו על הדעת והכל לשווא! לפני שבוע גיליתי את תרופה למכה! אנהידרול פורטה-הוא פשוט פתר את הבעיה ביומיים! אבל-שאני חושבת על זה-הרי כל הזיעה הזו זה רעלים מה קורה כאשר מונעים ממהזעה הזו לצאת מהגוף-הלא הרעלים נשארים בגוף? האם זה לא משאיר רעלים בגוף ומפנה ואתן לאזור הכבד? האם יכולות להתפתח מחלות וא בעיות כבד וכו? תודה על עזרתך?

01/08/2006 | 19:29 | מאת: איתן

שלום יעליה, בעת חיפושיי, אחר פתרון לבעיה דומה, נתקלתי בפתרון שהצעת ואודנ לך, אם תוכלי לשתף אותי בנקודות הבאות (ואם לא ידוע לך, אז הרופאים שיענו לך): אותו 'אנהידרול פורטה' - מהו? האם זו תרופה (מרשם?) או סוג של דיאודורנט? השימוש בו הוא יומיומי? האם, בעת השימוש בו, יש מניעה מלהשתמש גם בדיאודורנט רגיל? (השתמשתי בעבר בתכשיר אחר, ששמו לא זכור לי, שהצריך שימוש של פעם בשבוע ומנע שימוש בדיאודורנט, והבעיה מובנת...) תודה ובהצלחה.

02/08/2006 | 23:21 | מאת:

הזעת יתר פירושה שבלוטות הזיעה מפרישות יותר מדי זיעה ולכן אין בעיה להפחית פעילות זו. התכשיר פשוט גורם לכך שבלוטות הזיעה יעבדו פחות. הזיעה לא הולכת לאף מקום אחר ואין בעיה עם זה. התכשיר שאת מציינת מכיל אלומיניום כלוריד ויש תכשירים נוספים בשוק הפועלים באותה צורה.