נשירת שיער ועוד...

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/08/2006 | 13:54 | מאת: נלי

היי! עברתי בדיקות לנשירת שיער ונמצא ש: IRON-27 TSH-4.73 B12-290 האם הבדיקות תקינות? אם הבדיקות תקינות מה הם הבדיקות הנוספות שיש לבצע?!? בנוסף לנשירה האיומה וקרקפת רגישה הופיעו לי בגב נקודות אדומות וגם חומות שמגרדות מאוד. רופאת העור בקופה מתוך הסתכלות קבעה שהכל בסדר. כטיפול בשיער קיבלתי סבוסל וזאת למרות שאין לי כל בעיית עור בראש והרקרקפת נקייה ויפה. אני יודעת שרמת ה-IRON נמוכה השאלה אם זה הגורם היחידי לנשירה אם בכלל?!? באצבעות הרגליים יש פטריה שאיני מצליחה להתפטר ממנה האם פרט לטיפול התרופתי אין כל טיפול כירורגי אחר? מאוד אודה לך על כל עזרה והמשך יום נעים. נלי.

17/08/2006 | 17:55 | מאת:

רמת ברזל נמוכה בהחלט יכולה להיות הסיבה לנשירת שיער. יש לברר מדוע רמת הברזל שלך נמוכה ובמקביל לתת טיפול בברזל שעשוי לשפר את המצב. לגבי פטריה ברגלים, אם זה רק בעור ניתן לטפל על ידי משחות, אם זה פגע גם בציפורניים הטיפול היעיל הוא בכדורים למשך 3-4 חודשים.