פילאטיס והרזיה

דיון מתוך פורום  פילאטיס

08/06/2007 | 22:56 | מאת: דידה

הי ליאור, האם ניתן להצר היקפים ולהרזות אך ורק בשיטת פילאטיס. במידה ולא על איזה שילוב אתה ממליץ? האם לפני או אחרי השיעור? תודה ושבת שלום

09/06/2007 | 17:07 | מאת: ליאור שניאור

שלום דידה, בשיטת הפילאטיס ניתן לרזות והצר היקפים, אך כמובן שזו אינה הדרך לטיפוח כולל של גופנו. בשל חסרונה הגדול של השיטה שאינה משלבת פעילות אירובית יהיה עלייך להוסיף למתכונת האימונים שלך אימונים בסגנון זה ( ריצה , הליכה וכו' ) בנוסף, אימונים ללא תזונה מתאימה גם הם לא יספקו את המטרה שלך. לכן- לשאלתך: אימון אירובי+ פילאטיס+ תזונה נכונה יהיו תחילת הדרך הנכונה לשלמות ועיצוב הגוף על בסיס איכותי. שבת שלום ליאור

מנהל פורום פילאטיס