תרגילי גומייה (עדיף לפילאטיס)

דיון מתוך פורום  פילאטיס

20/05/2007 | 03:17 | מאת: אדוה

שלום ליאור, אני מתאמנת כבר שנה בבית עם קלטות פילאטיס של מארי וינדסור. לאחרונה רשתי גומיות פילאטיס: גומיית פילאטיס סטנדרית, גומייה (כנאה לידיים) עם איקס באמצע וגומייה גדולה (ניראית כמו דילגית). לצערי עם הגומיות לא הגיעה חובת עם תרגילים לדוגמא... האם יש לך רעיונות לתרגילים עם גומיות? האיזורים החלשים שלי הם האגן, הישבן, הידיים (שריר המלח פלפל) והיריכיים. אשמח לקבל רעיונות לתרגילים לאיזורים אלה או אחרים, או הפנייה למקום המתאים. תודה מראש ושבוע טוב. אדוה

28/05/2007 | 18:54 | מאת: ליאור שניאור

שלום אדוה, כל שעליך לעשות הוא לבצע חיפוש בגוגל בעזרת מילות החיפוש הבאות : dyna band exercises tera band מילים אלו יפנו אותך לאתרים שבהם ישנן גם תמונות של התרגילים עצמם. בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס