חיפוס פילאטיס בנהריה

דיון מתוך פורום  פילאטיס

14/04/2007 | 14:11 | מאת: יוכבד

אני רוצה חוג לפילאטיס לא בקנטרי בעברון ולא פרטי אצל ציפי איפו אפשר למצוא בנהריה

17/04/2007 | 22:54 | מאת: ליאור שניאור

הי יוכבד נסי אצל אורלי אוחנונה... יש לי את המספר שלה אבל מטעמי דיסקרטיות בידקי דרך 144 יום טוב ליאור

09/06/2007 | 15:54 | מאת: בדוי

אני יודעת שברחוב הגעתון (בכיכר העירייה), יש מרכז שמכוון כולו ללימוד פילאטיס. לא שמעתי על המקום המלצות אבל לשיקולך..... נ.ב ומבלי להחניף למנהל הפורום, החוג של ליאור בעברון הוא אליפות!!

09/06/2007 | 17:03 | מאת: ליאור שניאור

שלום שלום לבדויה :)) אם תוכלי לומר לי את השם של המדריך/כה שמלמדת שם בגעתון, אולי אדע יותר לומר פרטים על איכות המקום. בכל אופן, תודה על המחמאה, העלית בי חיוך גדול. ליאור

09/06/2007 | 17:03 | מאת: ליאור שניאור

שלום שלום לבדויה :)) אם תוכלי לומר לי את השם של המדריך/כה שמלמדת שם בגעתון, אולי אדע יותר לומר פרטים על איכות המקום. בכל אופן, תודה על המחמאה, העלית בי חיוך גדול. ליאור

26/07/2007 | 01:38 | מאת: יוסיי

אני רוצה סקס

מנהל פורום פילאטיס