הריון

דיון מתוך פורום  פילאטיס

07/03/2007 | 17:57 | מאת: דרורית

שלום רב אני בחודש הראשון להריון. עד כה הספורט שלי כלל: הליכה ברגל של 40 דקות 3 פעמים בשבוע בקצב של 6.5 קמ" שעה. כעת אני רוצה להמשיך לעשות ספורט: יותר אנאירובי כמו פילאטיס ופחות הליכה. מה דעתך ? האם זה בסדר והאם מותר להתחיל ספורט חדש, עד כה לא התאמנתי - מבחינת עבודה על שרירים - רק הליכות. תודה

13/03/2007 | 09:19 | מאת: ליאור שניאור

שלום רב דרורית, מבחינה עקרונית, איננו מתחילים שיטת אימונים חדשה כאשר האישה בהריון. יחד עם זאת , מכיוון שאת בסך הכל בחודש הראשון להריונך, ניתן לשקול אצלך אימוני פילאטיס, אבל רק בתנאי שהם נערכים על ידי מורה שהוכשר לכך ומבין בנושא זה ולא על ידי כל אדם שבידו תעודת הסמכה של פילאטיס. כמו כן, אינני חושב שבשלב זה עלייך להפסיק או להקטין את זמן הצעידה שלך, את יכולה להמשיך בהליכה. בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס