מתח בכתפיים!!!!

דיון מתוך פורום  פילאטיס

10/02/2007 | 01:31 | מאת: מונא

ליאור שלום, יש לי כאבים (מתח גדול) בכתפיים שלפעמים אני פשוט לא סובלת!!! השתתפתי בקורס פילטיס איתך באוניברסיטת חיפה. אז לפעמים אני עושה כל מיני תרגילים שאני זוכרת כדי לשחרר את הלחץ אבל זה לא עוזר לי לטווח הארוך. אני מרגישה את המתח הזה במיוחד אחרי כתיבה (למשך שעה וחצי אז אי אפשר לסבול!!) מה שכן עוזר לי זה התרגיל עם הכדור הקטן. אתה יכול בבקשה להזכיר לי עוד תרגילים (חוץ מהכדור הקטן ובטח לא הגדול!!) כדי לשחרר את המתח בכתפיים? סוף שבוע נהדר :) מונא

10/02/2007 | 19:37 | מאת: ליאור שניאור

מונא אהלן , שבוע טוב, מה שלומך? מחזיקה מעמד בתקופת הבחינות? קראתי את פנייתך/שאלתך, תשובתי היא: ניתן לרשום קישורים לאתר כזה או אחר ואפילו את בעצמך יכולה לבצע חיפוש באינטרנט הנוגע לכאבי צוואר. אבל, חושבני שהדרך הטובה ביותר להגיע לשורש הבעיה היא להיבדק ע"י פיזיותרפיסט ורק אז לחשוב מהי דרך הפיתרון הטובה ביותר לבעייתך וכמובן, להתאים תרגילים ספציפית אלייך. בכל אופן, גם אדם שמלכתחילה אינו סובל מכאבים בצוואר, באם ישב שעה וחצי למול שולחן, אין בליבי ספק שיצטבר לו מתח ונוקשות בחגורת הכתפיים והצוואר. לכן קומי מידי פעם מהשולחן ( כל 20 דקות ערך) והניעי את גופך ושחררי את חגורת הכתפיים ממתח. אני זוכר גם שדיברנו על נושא כרית כזו או אחרת לראשך... בשורה הסופית מונא , תוכלי לקבוע פגישה לבדיקה איתי או עם חבריי למקצוע שאמליץ לך על שמותיהם. שבוע טוב ומקסים ליאור :)

מנהל פורום פילאטיס