inversion table

דיון מתוך פורום  פילאטיס

25/01/2007 | 08:45 | מאת: שושי

שלום ליאור, הבת שלי סובלת מפריצת דיסק בגב העליון - היא מתעמלת בשיטת פילטיס וגם בשיטת אלכסנדר. נודע לה כי טיפול ע"י שולחן מתהפך inversion table עשוי לעזור לה בשחרור הלחץ בין החוליות. היא גם ניסתה ולאחר מספר דקות של התהפכות היא ממש חשה הקלה. ועל כן היא מחפשת לרכוש לעצמה שולחן כזה - אלא ששולחן חדש הוא מאוד יקר. השאלות שלי הן כדלקמן: א. האם אתה מכיר ו/או ממליץ על שימוש במכשיר כזה? ב. האם תוכל לעזור לי למצוא מכשיר כזה מיד שניה במחיר סביר? אשמח לקרוא את תגובתך - ותודה מראש על ההיענות.

26/01/2007 | 19:58 | מאת: ליאור שניאור

שושי שלום, צרי עימי קשר למייל האישי: [email protected] בברכה ליאור

מנהל פורום פילאטיס