בעיה בירך

דיון מתוך פורום  פילאטיס

18/12/2006 | 15:00 | מאת: ללא שם

שלום רציתי לשאול לגבי תופעה שמטרידה אותי בזמן האחרון. בחודשים האחרונים אני מרגיש מעין תחושת משיכה או צורך למתוח את החלק הפנימי\מדיאלי של הירך לא ממש כואב אלא מציק ומפריע. מופיע רק ברגל ימין בזמנים שונים במהלך היום והלילה. יש לציין שאני עושה פילטיס פעם בשבוע. האם זה יכול להיות בעקבות התרגול בפילטיס אם לא אז ממה ואיך אפשר לפתור את זה.?

18/12/2006 | 16:28 | מאת: ליאור שניאור

שלום, שאלתך מצריכה בדיקה ואבחון ע"י רופא או פיזיותרפיסט ואינני יכול לענות לך כאן באינטרנט, חסרים יותר מידי נתונים בכדי לענות על שאלתך. חג שמח ליאור

מנהל פורום פילאטיס