שריר מותן כסל קצר

דיון מתוך פורום  פילאטיס

12/12/2006 | 00:08 | מאת: מעיין

שלום הינני בת 29 כל ימיי חיי סבלתי מאגן מסובב היום אחריי הרבה טיפולים של אוסטאופתיה ופזיותרפיה ישנה רגל ימין קצרה ב 2 סנטימטר. ושריר מותן כסל קצר מותחת אותו הרבה אך אין שום שינויי לא בשריר ןלא במבנה אכן הולכת עם רפידת הגבהה ברגל ימין מותאמת וסקרום נוטה לצד ימין גם כן להתיעצותך מה אני מפספסת

12/12/2006 | 12:56 | מאת: ליאור שניאור

מעיין שלום, קראתי בעיון מספר פעמים את שאלתך. קשה לי דרך האינטרנט לדעת מה מפוספס, ניכר מדברייך כי מצבך דורש עיון מעמיק ובדיקה ממצה ולא תשובה לקונית בפורום. נדרש לבצע תשאול מעמיק של הסטוריה רפואית, תחומי עיסוק , ועוד ועוד... אם את תושבת הקריות אשמח לתאם איתך פגישה לבדיקה אך אם את תושבת המרכז , ירושלים או חיפה אשמח אם תפני לדרור רז בפורום פילאטיס השוכן לצידי כאן באתר. בהצלחה ותרגישי טוב ליאור

מנהל פורום פילאטיס