בהקשר לתרגול הפילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

07/12/2006 | 10:42 | מאת: הילי

שלום ליאור !!!!! אני מודה לך מאוד מאוד על תשובתך המלאה .ברשותך אשאל כמה שאלות נוספות.[1]כמה פמים ביום רצוי לתרגל[אני בת 55][2]כמה פעמים בשבוע.[3]עד כמה ישנה חשיבות למתיחות.?אים רצוי לבצען בתחילת התרגיל או בסופו,או אולי באמצא?.[4]חשבותה של הגומיה?[היא גורמת לי למתח בשרירים גם אים אני משחררת כראוי,במיוחד בכתפיים ובצואר.]תשובתך.בברכה.

08/12/2006 | 21:54 | מאת: ליאור שניאור

שבת שלום הילי מומלץ להתאמן לפחות 2-4 אימונים בשבוע כאשר משך אימון יכול לנוע בין 30-70 דקות. הכל גם כתלות ביכולתך להישאר מרוכזת בתרגילים ולבצעם כראוי ללא כאב או תחושת אי נוחות כלשהי. מתיחות וגמישות חשובות בדיוק כמו מרכיב הכוח באימון וכמו מרכיב יכולת סבולת לב-ריאה שלך. מומלץ לשלבן באימון , אפשר בכל עת באימון- בסוף באמצע ובהתחלה.צריך לזכור שבסוף אימון הגוף חם ונענה יותר לתנועה ואפשר למתחו יותר ולהגמישו. גומיה היא אביזר עזר מצויין לאימון, אם היא גורמת לך מתח מיותר עלייך אולי להחליף את הגומיה, לגומיה קלה יותר שנמתחת ביתר קלות ( בכל חנות ספורט יסבירו לך על חוזקן של הגומיות ). שוב שבת שלום ובהצלחה באימון ליאור

מנהל פורום פילאטיס