פילאטיס לאחר ניתוח גב

דיון מתוך פורום  פילאטיס

21/11/2006 | 14:28 | מאת: רוית

שלום לך שאלתי היא כזו . עברתי ניתוח קיבוע חוליות לפני כ4 חודשים . הינני מרגישה טוב ועוסקת בספורט. איזה סוג של פילאטיס מתאים למצבי?האם בכלל מתאים פילאטיס לאנשים אחרי ניתוח שכזה?

22/11/2006 | 10:21 | מאת: ליאור שניאור

היי רוית, את יכולה להתאמן בשיטת הפילאטיס בהתאם למגבלות שירשום הרופא וייעץ המדריך במקום. הכל תלוי גם בגובה הקיבוע, אילו חוליות וכמה זמן עבר מאז הניתוח ופרטים נוספים.. עקרונית, העובדה שאזור אחד בגופך "מקובע" אינה אומרת ששאר גופך אינו יכול לנוע. אני ממליץ לך להמשיך ולהתאמן ולחפש את התנועה במקום של "אין תנועה" בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס