דלקת גידים

דיון מתוך פורום  פילאטיס

21/11/2006 | 10:55 | מאת: סיגל

הי.אני סובלת מדלקת גידים כרונית בשוקי הרגליים ודלקת גידים ביידים. נמנעתי מלהתעמל זמן רב ולאחרונה חזרתי . אני מתעמלת רק פעם אחת בשבוע. האם אני צריכה להמשיך עם הפילאטיס? לציין כי כואב לי כשאני עושה את התרגילים אך אני נמנעת ממכשירים המעמיסים יותר מדי?

22/11/2006 | 10:19 | מאת: ליאור שניאור

היי סיגל, אם את יודעת ממה להמנע וממה לא ובקיצור, מה טוב לגופך, אין שום סיבה שתפסיקי להתאמן. אם האימון מחמיר את כאבייך את צריכה להתייעץ עם המדריכה במקום וכן עם הרופא המטפל. עלייך לנסות ולשלב את האימונים יחד עם ביקורת רפואית צמודה בהתאם למצבך. יום נפלא ותרגישי טוב ליאור

מנהל פורום פילאטיס