תרגילים המתאימים לביצוע בבית

דיון מתוך פורום  פילאטיס

20/06/2006 | 07:46 | מאת: שושי

שלום ליאור שמחתי לקרוא בפורום החדש - אני תלמידה שלך בקאנטרי ומאוד נהניית משעורי הפילטיס שלך - אתה מסביר בצורה מאוד מדוייקת כל תרגיל ולכן יש תוצאות טובות - לי התחזקו שרירי הבטן - וזה מרגיש נפלא. האם תוכל לתת בפורום כמה טיפים לתרגילים שאפשר לעשות בבית? אני סובלת מכאבים בבירכיים עקב שחיקת סחוס - איך אפשר לחזק את הבירכיים מבלי לגרום לנזק נוסף? תודה מראש - שושי

20/06/2006 | 13:36 | מאת: ליאור שניאור

שושי שלום מצורפת תשובה שכותרתה : טיפים לבית ושחיקת סחוסים בברכיים נשתמע ליאור

מנהל פורום פילאטיס