הכשרת מדריכים

דיון מתוך פורום  פילאטיס

15/11/2006 | 19:36 | מאת: אילנית

שלום רב אני מורה למחול ויוגה וברצוני להעשיר את הידע וללמוד הדרכת פילאטיס. התקשרתי למספר מקומות ודורשים בממוצע על 12 מפגשים ( בממוצע ) כ4500 ש"ח שזה עלות קורס שנתי בווינגייט. מאחר ואני מחפשת השתלמות קצרה בתחום אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקומות אולי פחות מוכרים אולם בעלויות יותר זולות של השתלמויות בתחום( בכל מקום בארץ) תודה מראש

18/11/2006 | 22:42 | מאת: ליאור שניאור

שלום אילנית, סכום הכסף ששילמת או ששמעת עליו הוא אידיאלי, מכיוון שאני תלמידו של בית ספר "דרור רז" ומצד שני אני מרצה בוינגייט ושם בעלת המכרז ללימוד שיטת הפילאטיס הינה דליה מנטבר , מבחינה אתית אינני יכול להמליץ רק על אחד מהם. אוכל רק לציין שהשיטה נלמדת במקומות רבים כמו : סטודיו B דליה מנטבר פילאטיס דרור רז פילאטיס סטודיו רעות בתל אביב stott pilates ע"י דניאלה מלאך ועוד... לענין לימוד השיטה בזמן קצר, תוכלי לברר במקומות אלו יותר. לעניות דעתי ללמוד את השיטה בזמן קצר אינו הדבר הנכון לעשות אלא להרחיב בה את האופקים ולהתמיד וללמוד אותה לאורך זמן... בהצלחה ליאור

03/02/2007 | 19:54 | מאת: אבישג

ברצוני לקבל מידע בקשר לקורס הסמכת מדריכי פילאטיס

מנהל פורום פילאטיס