תזוזת חוילות בגב

דיון מתוך פורום  פילאטיס

31/10/2006 | 23:22 | מאת: נוי

היי יש לי פיקה גבוהה בברך ותזות חוליות בגב התחתון הבנתי שפילאטיס יהיה פתרון אידיאלי עבורי לחיטוב הגוף במצב רפואי שכזה. האם זה נכון? והאם פילאטיס יוכל לחטב לי את הבטן?

01/11/2006 | 12:18 | מאת: ליאור שניאור

נוי שלום, לא הוכח מחקרית שפילאטיס תורם ליציבות עמוד שדרה במקרה של תזוזה של החוליות ( ספונדילוליסתזיס) ורוב המקומות שבהם מתבצעים שיעורי פילאטיס- הם נעשים ע"י אנשים שאינם ממקצועות הרפואה אלא ממקצועות הריקוד וכדו' לכן לא אוכל להמליץ לך בלב שלם ללכת ולהתאמן בפילאטיס . פילאטיס יוכל לחטב את בטנך אך גם תזונה נכונה... ליאור

מנהל פורום פילאטיס