דחוף!!! אובחנתי כחולת אוסטופורוזיס פגיעה בכתף ....

דיון מתוך פורום  פילאטיס

19/10/2006 | 11:11 | מאת: דינה

חוליות צוואריות והתרחבות מפרקים בכפות הידיים. הנני בת 58 , סובלת מאד ואיני מוצאת מזור לכאבי. לוקחת פוסילן כמה שנים ותוספת הרגלי חיים. שאלתי האם אפשר להיעזר במשהו נוסף כמו התעמלות אשר תעכב את ההידרדרות ותקל על הכאבים והמגבלה איתה אני נסחבת. לגבי פילאטיס האם מזרון יכול להקל או לעזור או ...? תודה על התשובה המהירה (עלי לציין כי פעילות הגופנית במשך שנים כללה הוראה בריקודים זאת אומרת שימוש של שנים בכל איבר מגופי ולכן המצוקה שלי קשה מנשוא- עוד אציין כי אני צועדת יום יום כ- 4 ק"מ אך אין זה מקל או עוזר לבעיית הכתף ובכלל). דינה.

20/10/2006 | 23:51 | מאת: ליאור שניאור

דינה שלום, אני מתקשה בהבנת שאלתך, האם הבעיה הצווארית הופיעה ולאחריה כאבי הכתפיים או שהם הגיעו לגופך יחדיו? האם טופלת בפיזיותרפיה? מה עוד עשית לשיכוך כאבייך חוץ מטיפול תרופתי? מה את מכנה "התדרדרות" ? נא עני על השאלות בכדי שאוכל לדייק בתשובתי שבת שלום ליאור

מנהל פורום פילאטיס