מאוכזבת

דיון מתוך פורום  פילאטיס

04/10/2006 | 14:25 | מאת: מאוכזבת

רכשתי את הקלטת של דליה מנטבר לאימון פילאטיס בבית. עלי לציין כי אני מאוכזבת!!! המחיר גבוה במיוחד ואני ציפיתי לקלטת חדישה יותר, עדכנית יותר וארוכה יותר. לצערי נאלצתי לחפש במקומות אחרים קלטות ואכן לאחר חיפוש באינטרנט במנועי חיפוש מצאתי שיעורים של 20 דקות וחצי שעה מדוייקים מאוד אשר משרים בך הרגשה שעבדת כמו שצריך. אני "התמכרתי" אליהם ואני מבצעת אותם כל יום!!! הלוואי ויכולתי להחזיר את הקלטת של דליה מנטבר ולקבל תמורתה את כספי חזרה מאחר והייתה ללא הועיל עבורי.

06/10/2006 | 07:25 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך, לדליה יש אתר משלה באינטרנט ואף טלפון ליצירת קשר. במידה ואת חשה עד כדי כך אכזבה המלצתי לך היא כי תצרי עמה קשר ותשתפי אותה, אני בטוח כי היא לא תשיב את פנייך ריקם ואף תעניק לך יחס הולם ראוי וממצה. חג שמח ליאור

מנהל פורום פילאטיס