פילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

25/09/2006 | 17:39 | מאת: אורית

שלום, אני סבלתי מאוד מבלטים בחוליות הצוואר וגב תחתון. האם מומלץ להתעמל - פילאטיס במכשירים או על המזרון? ומה ההבדל ביניהם? תודה!

25/09/2006 | 21:59 | מאת: ליאור שניאור

שלום אורית, הבלטים לא נעלמו לצערך, הם עדיין שם... כפי שכבר עניתי באחת מתשובותיי לשואל אחר, גם פילאטיס מכשירים וגם רצפה טובים מאוד. על פי תאורך המלצתי היא כי תתחילי עם המכשירים אך מנסיוני כל שיעור מכשירים מחולק לחצי רצפה וחצי מכשירים כך שבכל מקרה את תבצעי את שניהם. ההבדל הוא רק בתרגילים אך שניהם הם פילאטיס ולטווח הרחוק שניהם יועילו לגופך. שנה טובה ליאור

מנהל פורום פילאטיס