שרירי בטן בהריון

דיון מתוך פורום  פילאטיס

10/09/2006 | 16:09 | מאת: ליהי

אני מתעמלת בחוג הריון של סטודיו C והתרגילים שהמדריכה נותנת מתייחסים בעיקר לשריר הרחב בטני בשילוב שרירי קרקעית האגן ופחות דגש על תרגילי הבטן הרגילים שדי קשה לבצע בשלב מתקדם של ההריון.ההתיחסות קצת שונה מהתרגילים הרגילים ומתייחסת יותר לכל אותם אזורים שצריך לחזק לקראת הלידה. כמי שהתעמלה בעבר(בחדר כושר) אני מאוד ממליצה להצטרף בתקופת ההריון לחוג של סטודיו C ואחרי ההריון לחזור לפעילות רגילה.

10/09/2006 | 22:36 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך ליהי, אין ספק שהתרגילים שציינת שעובדים על השרירים המייצבים ועל רצפת האגן הנם הנכונים ביותר וכל הכבוד לסטודיו C. שנית, כל הכבוד על הפרסומת שאת מעניקה להם מעל גלי האינטרנט :)) שיהיה לך הריון מוצלח ולידה קלה. ליאור

מנהל פורום פילאטיס