הריון ושרירי בטן

דיון מתוך פורום  פילאטיס

07/09/2006 | 22:28 | מאת: שמרית

מה מומלץ ומה לא בתרגול פילאטיס בזמן הריון,בעיקר - האם רצוי או לא לתרגל שרירי בטן?

08/09/2006 | 17:43 | מאת: ליאור שניאור

שלום שמרית, תקופת ההריון נחלקת לטרימסטרים ובהתאם להם מה מותר ומה אסור. עקרונית, ככל שמתקדמים בהריון מספר התרגילים המותרים הולך ופוחת בכדי שלא לגרום לנזק. חשוב לציין שאם לא התאמנת בפילאטיס לפני ההריון אז אסור להתחיל בשיטה זו בתקופת ההריון. ניתן לתרגל בצורה נאותה איכותית ומקצועית את שרירי הבטן וכוונתי היא לא רק לשריר ה"ישר בטני" ( ה"קוביות" מלפנים). עלייך להוועץ ברופא שלך ולהתאמן בקבוצה ספציפית לאשה ההריונית ( ראיתי מספר פרסומים יפים בנושא בסטודיו C ) בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס