פילטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

26/08/2006 | 10:41 | מאת: אולגה

ליאור שלום! איפה אני אוכל למצוא תמונות עם תרגילי פילטיס? אודה אם תוכל להפנות אותי לאתר המתאים.

04/09/2006 | 20:40 | מאת: ליאור שניאור

אולגה שלום, אמליץ לך על ספר מלא בהסברים ותמונות וכתוב בעברית פשוטה- "פילטיס הגוף בתנועה" של אליסיה אונגרו. בהצלחה ליאור

13/10/2006 | 10:37 | מאת: מיכל

שלום אני אישה בת 61. עברתי לפני שבועיים ניתוח לתיקון בקע מפשעתי (ניתוח פתוח). ברצוני לדעת מתי מותר לחזור לפעילות כלשהי. עברתי גם לפני 4 שנים ניתוח פריצת דיסק צווארי. אשמח לדעת אם שיטת הפילטיס יכולה להתאים לי ולקבל את המלצתכם בעניין. תודה מראש

מנהל פורום פילאטיס