תרגילי פילאטיס עם כדור

דיון מתוך פורום  פילאטיס

03/08/2006 | 12:29 | מאת: ים

יש לי כדור פזיו גדול וחדש בבית...שהגיע הזמן להשתמש בו ורציתי לדעת אלו תרגילים ניתן לבצע עימו? אשמח אם תיהינה תמונות להמחשה...תודה

04/08/2006 | 00:13 | מאת: ליאור שניאור

שלום ים, (בהערת סוגריים- שם יפה ומקורי :))) ) אני מוסיף לך כתובת לאתר שבו תמצאי המון המון תרגילים בכל התחומים, חפשי שם גם תרגילים עם כדור גדול ( או מה שנקרא שם swiss ball) וגם יש שם תמונות להמחשה. בהצלחה ליאור שניאור הכתובת: http://www.sissel-online.com/free_exercises.php

14/09/2006 | 22:54 | מאת: רונית

שלום ליאור, תודה חמה על האתר הנהדר והמובחר... פשוט אוצר!!! רונית מדריכה לפילאטיס

מנהל פורום פילאטיס