שאלות של מתחילים

דיון מתוך פורום  פילאטיס

03/08/2006 | 10:27 | מאת: בוריס

שלום, החלטתי להתחיל לעשות תרגילי פילטיס בעזרת קלטות שיש לי. השאלה אם יש נזקים אם עושים את זה לא נכון? כמה פעמים בשבוע צריכים לעשות את זה אם מדובר במישהו מתחיל ולא ממש בכושר טוב.

04/08/2006 | 00:04 | מאת: ליאור שניאור

בוריס שלום, אכן, יכולים להיות נזקים לגופך אם לא תבצע את תרגילי הפילאטיס באופן הנכון. לכן אני ממליץ לך על רכישת הספר "פילטיס הגוף בתנועה " של אליסיה אונגרו בהוצאת כנרת. הספר בעברית , מאוד מקצועי, מחולק לפי רמות ( מתחילים בינוניים ומתקדמים) ויעזור לך בדרך להבנת קלטות הוידיאו שכבר ברשותך. בדרך כלל למתחילים מומלץ להתאמן 3 פעמים בשבוע למשך 40-60 דקות . בהצלחה ליאור שניאור

מנהל פורום פילאטיס