מדריכת פילאטיס מתחילה

דיון מתוך פורום  פילאטיס

04/09/2011 | 11:13 | מאת: אפרת

היי אני מדריכה מתחילה ויש לי פחד גדול לעשות נזק גופני לאחת מתלמידותיי. אני מרגישה שכאשר הם מספרות לי על בעיות גופניות שלהן אני לא באמת יודעת להנחות אותם איזה תרגילים מומלצים להם מה לא טוב, מה כן טוב.. כאשר יש להם כאבים אני בלחץ שזה בגללי. האם זה טבעי? האם אני יכולה להזיק להם??אני רוצה להעשיר את הידע שלי ולא יודעת מה יעזור לי? איזה קורס כדאי לעשות על מנת שארגיש ביטחון.

04/09/2011 | 21:27 | מאת: ליאור שניאור

אפרת שלום וערב טוב, החששות שלך מקסימים ומעידים על מקום מיוחד שממנו את רק תצמחי. קחי בחשבון שחשש לגרימת נזק הוא מנגנון פנימי מצויין של מדריך מתחיל ומתקדם בכדי להגן על תלמידיו. במשך הזמן כש"תשתפשפי" החששות יתחלפו בחששות אחרים ותמיד יהיה לך את מנגנון ההגנה הזה. זה טבעי וזה בסדר. יהיו פעמים שאולי תגרמי נזק ויהיו פעמים גם שתגרמי לחיוך ולחיזוק המתאמן, לא תמיד הכוח בידייך ליצור מצב כזה או אחר. פורום זה נועד בין השאר לסייע לך בתהליכי קבלת החלטות במצבים שבהם את לא יודעת את התשובה. בכל אופן, בקרוב ייפתח קורס מעניין בנושא. צרי קשר בעוד מספר שבועות ויהיו לי פרטים מדוייקים. בהצלחה אפרת ויהיה בסדר.

מנהל פורום פילאטיס