חיזוק שרירי בטן לקראת הריון

דיון מתוך פורום  פילאטיס

15/05/2011 | 00:31 | מאת: מיכל

שלום! ילדתי לפני 8 חודשים ושרירי הבטן שלי עדיין רפויים למרות שניסיתי לעשות ספורט ופיזיותרפיה אבל זה חיזק את שרירי הבטן העליונים שלי ואני רוצה לחזק את שרירי הבטן התחתונה לקראת הריון, שיעזור לי לסחוב... הבנתי שכפיפות בטן רגילות לא ממש עוזרות לזה. אשמח מאוד אם תכתוב לי כמה תרגילים ומינונים שלהם כדי לחזק את הבטן בזמן הקצר ביותר שאפשר (מהר...) תודה!!

15/05/2011 | 19:41 | מאת: ליאור שניאור

היי מיכל זה יהיה לא מקצועי ולא בטיחותי מספיק מבחינתי לרשום לך תרגילים על פי פנייתך. אשמח אם תצרי עימי קשר טלפוני למספר 0507932020 תודה ליאור

מנהל פורום פילאטיס