כאבים בגיד אכילס ופילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

25/12/2010 | 19:57 | מאת: גלי

היי יש לי כאבים בגיד אכילס באופן קבוע אחרי מנוחה (למשל, כשאני קמה בבוקר וכו') כנראה שזו דלקת. האם מותר לי פילאטיס? אם כן, יש פילאטיס ספציפי? למשל.. מתחילים...מתקדמים וכו'.. יש תרגילים מסויימים שאסור לי לעשות וכו'? (אני שואלת זאת בהנחה שמותר לי פילאטיס למרות כל מה שתיארתי אחלה סוף שבוע שיהיה

26/12/2010 | 23:29 | מאת: ליאור שניאור

שלום גלי פילאטיס על כל סוגיו מותר לך אבל לגבי הגיד- הייתי פונה לבדיקה מקצועית. אם הבעיה היא בגיד אחד של רגל אחת, למה ששאר הגוף לא יתאמן? חשבי על כך באופן הזה. בכל מקרה, גשי לבדיקה. בהצלחה ליאור

06/01/2011 | 20:26 | מאת: גלי

שלום ליאור דיברתי עם הפיזיוטרפיסט שמטפל בי מותר לי פילאטיס מתחילים, הפעולות היחידות שאסור לי הן להרים עקב כאשר אני עומדת על הריצפה ומה שמפעיל עומס על כף הרגל. סוגי הספורט היחידים שמותרים לי נכון לעכשיו : שחייה,אופני כושר ופילאטיס.. אני מתחילה ב3 פעמים בשבוע ספורט. האם פעם בשבוע פילאטיס תהיה לזה אפקטיביות? יש לי בעיות גב, בעיות יציבה אני רוצה לגוון בין הפעילויות לכן רק פעם בשבוע פילאטיס כל טוב שבת שלום

מנהל פורום פילאטיס