פילאטיס ובלט דיסק

דיון מתוך פורום  פילאטיס

08/10/2010 | 06:33 | מאת: שרה

שלום ליאור, אני בת 64, מתעמלת בשיטת פילאטיס מזרון כבר 4 שנים. לאחרונה התגלה אצלי בלט דיסק בחוליות 4-5 ובנוסף גם היצרות של התעלה. שאלתי - האם להמשיך להתעמל בשיטת פילאטיס? ואם לא מומלץ, איזו שיטת התעמלות אתה ממליץ? בתודה שרה

08/10/2010 | 17:02 | מאת: ליאור שניאור

שרה שלום, ל1 מכל שלושה מתאמני פילאטיס( בקבוצה נתונה) יש בעיה כמו שלך שיכולה להיראות בצילום CT. רובם לא ירגישו זאת ולא ידווחו על כאב וכו'. בעיה זו היא לעיתים בעיה המשכית שנוצרה לפני זמן רב ורק עכשיו מפיקה סמפטומים ולעיתים זו בעיה אקוטית עכשווית שנוצרה עקב הרמת משא כבד לדוגמא בצורה לא נכונה. בכל אופן, התשובה היא כן! את יכולה להמשיך לעסוק בפילאטיס אבל... את חייבת להתאמן עם פיזיותרפיסט שמלמד פילאטיס כי יש לו את הכלים המתאימים להתאים את השיטה לצרכייך המיוחדים. אם את גרה בצפון הארץ, את מוזמנת לפנות אליי דרך האתר שלי: www.mshneor.co.il ואשמח לעזור. שבת שלום ליאור

09/10/2010 | 11:21 | מאת: שרה

מודה על תגובתך שבת שלום

מנהל פורום פילאטיס