שאלה

דיון מתוך פורום  פילאטיס

11/08/2010 | 23:39 | מאת: ליאור

שלום, כבר יותר מ-4 שנים אני מתאמנת בפילאטיס ומכירה היטב את כל התרגילים . לאחרונה החלתי להרגיש כאבים חדים בגב התחתון. תוכלו בבקשה להמליץ לי על תרגילי רפרטואר מתקדמים או בסיסיים שעלי לבצע בכדי להקל את הכאבים? תודה ושובע נפלא, ליאור.

14/08/2010 | 23:22 | מאת: ליאור שניאור

שלום ליאור, עליך לעבור בדיקה קלינית אצל פיזיותרפיסט או אורתופד בכדי לברר את מקור הכאב ואולי גם לפתור אותו. רק אז תוכלי לקבל המלצות לתרגילים. תרגילי פילאטיס ניתנים רק לאחר אבחון מעמיק של הבעיה הרפואית בגבך. שבוע טוב ליאור

מנהל פורום פילאטיס