שאלה לגבי מזרן לפילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

01/08/2010 | 11:58 | מאת: לימור

שלום, אני מעוניינת לעשות תרגילי פילאטיס בבית, ואני לא יודעת איזה מזרן לרכוש. יש המלצה? הייתי ]עם בשיעור פילאטיס והיה מזרן ממש טוב מחומר גומי כלשהו, בעובי הנכון בדיוק שלא יכאב המגע עם הרצפה, וגם היתה אחיזה טובה ברצפה והוא לא החליק. אני רק לא יודעת מאיזה חומר זה היה או של איזו חברה.. אשמח לקבל המלצה מה כדי לרכוש, תודה!

01/08/2010 | 22:23 | מאת: ליאור שניאור

הי לימור, אינני מכיר שמות של חברות שמשווקות מזרון כזה או אחר. נראה כי את די יודעת מה את רוצה למזרון שלך. כנסי לחנות הספורט הקרובה לביתך ובקשי מהם מזרון עם מאפיינים כאלה. בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס