פילאטיס מכשירים או מזרן ?

דיון מתוך פורום  פילאטיס

09/07/2010 | 12:21 | מאת: חגי

אני סובל מכאבים בגב התחתון והתחלתי פילאטיס מכשירים בעקבות זה. רציתי לדעת מה ההבדל ההעקרוני בין פילאטיס מכשירים למזרן. מה יותר אפקטיבי ומועיל. האם אפשר להגיע לאותם תוצאות גם על מזרן? תודה.

10/07/2010 | 07:52 | מאת: ליאור שניאור

שלום חגי ההבדל העקרוני בין השתיים הוא כמות התרגילים והיכולת לווסת את ההתנגדות. במכשירים אנו יכולים לאמוד את עוצמת ההתנגדות ע"י צבע הקפיץ וברצפה אנו עובדים כנגד משקל הגוף בדרך כלל. שאלת על תוצאות אבל אינני יודע מה מטרתך?? באופן עקרוני התשובה היא כן. אני ממליץ לך לשאול את המדריך שלך או המדריכה את השאלות ששאלת אותי. בהצלחה ושבת שלום ליאור

מנהל פורום פילאטיס