פריצת דיסק ו- inversion table

דיון מתוך פורום  פילאטיס

31/05/2010 | 23:42 | מאת: רוית

אני סובלת מפריצת דיסק. לאחרונה מציק ביותר. עם הקרנה לכיוון הרגלים. עשיתי פילאטיס מכשירים אולם לאחרונה בהפוגה. שמעתי מקרוב על שולחן מתהפך שהקל עליו באופן משמעותי. אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית. בארץ ממה שגיליתי יקר יחסית ולכן מנסה לאסוף מקסימום מידע. תודה, רוית

02/06/2010 | 12:47 | מאת: ליאור שניאור

שלום רוית אינני בקיא בנושא השולחן הזה ולכן אינני מעיד על יתרונותיו או חסרונותיו. בכל אופן, לפריצת דיסק יש פתרונות מאוד יעילים וזולים שיקלו על הכאב וההקרנה גם ללא שולחן זה. בהצלחה ליאור

14/08/2010 | 22:58 | מאת: ירון

עדיין לא מצאתי חנות או סוחר שמייבא שולחנות הפוכים לארץ. בתקופת פריצת הדיסק שלי, נהגתי להתלות הפוך על הסולמות בגני שעשועים עם ילדי. לא הכרתי אז את השולחן. התלייה אכן מפיגה את הכאב, אך רק רגעית.

10/08/2011 | 17:49 | מאת: כירופרקט מומחה

07/10/2011 | 11:03 | מאת: כירופרקט מומחה

אין יותר טוב ממיטת ההיפוך להעביר כאבי גב כתוצאה מפריצת דיסק או בלט. תראי גב BACK

מנהל פורום פילאטיס