הדרכת פילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

22/05/2010 | 16:28 | מאת: שירלי

שלום, אני באה מרקע של מחול, בעלת הכרות בסיסית עם פילאטיס מכשירים ומזרן.מתחילה בקרוב מאוד קורס הכשרה להדרכת פילאטיס מכשירים. השאלה שלי היא כמה חשוב שהמקום בו אעבור את ההכשרה יהיה מאושר ע"י הPMA השאלה השניה היא כמה חשיבות יש לסדר ההכשרה, כלומר אני קודם עושה את המכשירים ורק אחרכך את המזרן..האם זה משנה?

02/06/2010 | 12:45 | מאת: ליאור שניאור

שלום נראה לי מוזר שמסכימים שקודם תעשי מכשירים ואז מזרון?! שנית, לא מזיק האישור של הPMA אך גם לא חובה במדינתנו הקטנה. זה חשוב אבל לא הכי חשוב. בהצלחה!! ליאור

מנהל פורום פילאטיס