שחיקת סחוסים

דיון מתוך פורום  פילאטיס

02/12/2009 | 09:36 | מאת: ליאורה

ליאור שלום יש לי בעיה של שחיקת סחוסים בגב בצד שמאל למטה. אחרי ירידה במשקל ופיזיוטרפיה נפסקו הכאבים. התחלתי לקחת שעורי פילאטיס לפני כחודש בהמתצת הפיזיוטרפיה ולפני שבוע במהלך שעור בתגיל בטן על הכדור נתפס לי שריר באזור השכמות ומאותו יום חזרו לי הכאבים בגב ולא נפסקים. מה עושים? המדריכה לפילאטיס אומרת לי להמשיך להתאמן. אני חוששת לפגיעה בגב

08/12/2009 | 15:38 | מאת: ליאור שניאור

שלום ליאורה את צריכה לחזור למעגל הפיזיותרפיה אם הכאב עדיין נמשך. צרי קשר עם פיזיותרפיסט ( אפילו באופן פרטי) בכדי שיבדוק אותך וימליץ לך על המשך טיפול ואימון. הרגישי טוב ליאור

16/02/2010 | 23:02 | מאת: הדר

שלום לך ולכל הקוראים, ניתן לעזור לך דרך תנועה מודעת שיקומית- זו שיטה שפותחה על מנת לשקם שחיקת סחוסים ופציעות שרירים ומפרקים . השיטה יוצאת מנקודת ראות הוליסטית בה המתאמן בשיטה נתפס כאדם חכם אשר לומד בשיעורי התנועה לשלוט בשרירי גופו דרך הפעלה מתואמת של התודעה וקבוצות שרירים שונות בגוף. במצבך שעורים על משטח לא יציב ככדור א ס ו ר י ם - כנראה שהמדריכה שעבדה עימך לא הוסמכה לעבוד בשיקום. אשמח לעזור לך צרי קשר עם הדר - מורה מוסמכת ומנוסה שעבדה ועובדת עם פיזיוטראפיסטים , בטלפון-0504 913036

מנהל פורום פילאטיס