כאבי גב מפילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

08/08/2009 | 18:42 | מאת: נטעלי

שלום, אני מדריכת ספורט בצבא ואני סובלת מכאבי גב כחודש וחצי עקב תרגיל מתקדם מדי בשבילי שביצעתי באימון פילאטיס מאז יש לי כאבים לא סדירים בגב עליון וגם בנקודה מסויימת בעמוד השדרה האם יכול להיות שמדבר כזה יקרה לי נזק לעמוד שדרה?(תזוזה או פריצת דיסק?) אחרי שחיה אני מרגישה את זה יותר. חשוב לציין שאין לי בעיות גב כלשהן מלפני זה. תודה, נטעלי.

10/08/2009 | 23:22 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך לעיתים בביצוע של תנועה שהיא מעבר ליכולותייך את מפיעלה טריגר קיים של בעיה שהייתה קיימת מלכתחילה ורק חיכתה לפרוץ החוצה. כאשר אני קורא את סיפור המקרה שלך הדבר הראשון שאני ממליץ לך זה לעבור בדיקה ע"י אורתופד/פיזיותרפיסט. לאחר מכן פני אליי שוב ואנסה לעזור לך. בברכה ליאור שניאור

מנהל פורום פילאטיס