שריר קצר

דיון מתוך פורום  פילאטיס

08/08/2009 | 01:58 | מאת: אבא

ביתי בת 5 חודשים שוכבת בצורת "חצי ירח" רופא המשפחה קבע כי יש לה שריר קצר באזורהכתפיים היא הופנתה לפיזיוטרפיסט והתור יהייה רק בעוד שבועות מספר האם בגיל הזה ניתן להאירך את השריר או שמא זה לעד??? אודה לתשובתך

10/08/2009 | 23:18 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך אינני ממליץ לך לפנות בפורומים פומביים כאלה כאשר מדובר בתינוקת בת 5 חודשים. גם לאדם בן 80 לא הייתי ממליץ לשאול שאלה מעין זו. עליך לקחת את בתך לבדיקה קלינית מקיפה ולאחר מכן לפנות לפורומים...זו הדרך הנכונה יקירי אם תקופת ההמתנה לפיזיותרפיסט מעיקה עליך , תוכל לפנות לטיפולי פיזיותרפיה פרטיים, לפחות לשם אבחון מהיר. בהצלחה ליאור

12/08/2009 | 18:32 | מאת: אבא

תודה על תגובתך בתמימותי חייב לומר, אני לא מבין למה שכן עשר שורות מטה מוצא אני אמא מתייעצת בקשר לבנה הפעוט - יעוץ מקיף (כולל תשובה עיניינית ומקיפה) בהבטים הפיזיים והנפשיים. במה שונה שאלתי אם כן ?

מנהל פורום פילאטיס