פילאטיס לבלט דיסק

דיון מתוך פורום  פילאטיס

04/07/2009 | 13:29 | מאת: א

שלום! אני בת 30 וסובלת מכאבי גב די חזקים במשך כחודשיים. אובחן לי בלט דיסק בין חוליות L5 ל-.S1 כבר די התייאשתי מהכל ועכשיו החלטתי עם הפזיותרפיסטית על חצי שעה הליכה ביום וכרבע שעה פילאטיס שני עושה בבית (כל מה שלא כואב לי במיוחד). האם תוכל להמליץ לי על תרגילים שיהיו לי טובים לגב? אני בקושי עובדת כבר חודשיים כי הכאבים מפריעים לי לתפקוד. תודה מראש ושבת שלום!

18/07/2009 | 10:33 | מאת: א

רציתי גם לשאול האם אתה ממליץ על שיעורי פילאטיס פרטיים לתקופה מסויימת, אם כן האם תוכל להתליץ לי על מורה טוב בצפון(איזור חיפה-עפולה) ולהגיד לי מה סדר גודל של המחיר? תודה מראש

10/08/2009 | 23:11 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך אני מלמד באופן פרטי באזור הצפון נא צרי עימי קשר במייל [email protected] תודה וסליחה על התשובה שמגיעה באיחור זו הייתה תקופה שבה התחתנתי והייתי בחו"ל בירח דבש ליאור שניאור

מנהל פורום פילאטיס