פעילות גופנית לאסמתית

דיון מתוך פורום  פילאטיס

21/06/2009 | 17:18 | מאת: אורית

שלום רב, אני בת 53 מאובחנת כאסמתית לפני שלוש שנים הייתי בחוג התעמלות נשים תוך כדי אימון קיבלתי סחרחורת וקוצר נשימה.הלכתי לבדיקת מאמץ והרופא המליץ לי פעילות גופנית מתונה יותר.שאלתי היא האם צעידה יום יומית מספיקה לי או שאני אמורה להרשם לחוג פילטיס (כדי לעצב שרירים)בקיצור מה מומלץ לגילי והמגבלה שלי. תודה רבה

29/06/2009 | 15:35 | מאת: ליאור שניאור

שלום אורית את יכולה לבצע כל פעילות שתרצי, גם הליכה וגם פילאטיס, שוב, רק התיעצי עם הרופא בשנית . בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס