בדיקות נוירודינמיות

דיון מתוך פורום  פילאטיס

08/02/2008 | 20:43 | מאת: סטודנט

SLR מה ניתן להסיק אם NECK FLEXION מקלה על כאב מאחורי הברך(כאב של מתיחה לא כאב עצבי),אחרי סוף טווח הSLR? ומה אם הכאב גובר<? תודה מראש

11/02/2008 | 20:49 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך פלקסיה בצוואר בסוף טווח הSLR - במידה ותחמיר את הכאב מאחורי הברך משמע הכאב שעמו הגיע המטופל אליך לקליניקה ,אין מקורו בברך. לעניות דעתי כפיפה זו בצוואר לא תקל אף פעם על המצב אלא רק תגביר את המתיחה של צדו הפוסטריורי של גוף המטופל. נא פנה לפורום פיזיותרפיה ושאל שם שוב את שאלתך, אולי תקבל second opinion בנושא זה . בברכה ליאור

12/02/2008 | 09:37 | מאת: סטודנט

זה בדיוק הדילמה שלי מכיוון שעל פי ניסיוני במקרים רבים מאוד הפלקסיה בצוואר דווקא כן מקלה מאוד על הכאבים מאחורי הברך או לפעמים גם בכף רגל וכך גם מבצעים מתיחות נוירודינמיות כך שיש סתירה בין כך לבין כך שאומרים שגם הכאב מחמיר בזמן פלקסיה של הצוואר המסקנה היא שיש מתח על המערכת! ושאלתי בפורומים אחרים נראה שאף אחד לא באמת מבין הנושא...

מנהל פורום פילאטיס