היכן ניתן להתאמן בפילאטיס שלא במסגרת מכוני כושר...

דיון מתוך פורום  פילאטיס

18/07/2006 | 09:25 | מאת: ימית

לא אחת נרשמתי למכון כושר שילמתי הון עתק ולא התמדתי, כעת אני כן רוצה לנסות להתאמן בפילאטיס אלא שרציתי לדעת אם יש מסגרות אחרות בהן ניתן לעשות זאת... אולי למשל דרך בתי ספר למיניהם שמקיימים אצלם חוגים אחה"צ איך ניתן לברר זאת? אני מאזור ראשל"צ/נס ציונה

18/07/2006 | 20:33 | מאת: ליאור שניאור

שלום ימית, אני תושב הקריות ואינני מכיר את אזור ראשל"צ/ נס ציונה מבחינת פילאטיס. נסי לברר במתנ"ס האזורי או אולי לבצע תשאול במכוני הפילאטיס של דליה מנטבר/דרור רז ועוד...( רשמי פילאטיס במנוע החיפוש google וראי מה תקבלי...) בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס