מפרק הירך

דיון מתוך פורום  פילאטיס

28/01/2008 | 03:24 | מאת: אלירן

בן 23.מזה כמה שבועות "כאב" כלומר מיחוש של דחיסה במצב ישיבה באיזור מפרק הירך.חד צדדי.מה יכולה להיות הסיבה? האם לעשות צילום רנטגן? האם אפשר לראות אוסטאורטריטיס של מפרק הירך בשלב מוקדם בצילום רנטגן? מה אתה מציע? תודה מראש.

02/02/2008 | 18:01 | מאת: ליאור שניאור

שלום אלירן, מתיאורך את מצבך אין זה בטוח שזה OA כפי שרשמת. גש למכון הפיזיותרפיה הקרוב אליך וקבע תור לבדיקה קלינית מקיפה ( מן הסתם אתה תעבור דרך רופא אורטופד אלא אם כן זה תחת "פיזיוותרפיה פרטית" ) שבוע טוב ליאור

מנהל פורום פילאטיס