Subsartorial/Hunter’s canal

דיון מתוך פורום  פילאטיס

05/01/2008 | 08:54 | מאת: יוסי

שלום, 1.רציתי לשאול האם יש תסמונת/מחלה שקשורה לתעלה הזאת?לחת על העצב? למה זה יכול לגרום?אודה לתשובה להשכלה. 2.יש לי עקצוצים בחלק הקדמי של הירך רק בתנועות מסוימות כמו כיפוף סיבוב פנימי והצמדה,מופיעים בתדירות משתנה-לא בכל יום ולעתים בישיבה.אני בריא באופן כללי וצעיר בן 25.מה זה יכול להיות?

08/01/2008 | 10:18 | מאת: ליאור שניאור

שלום יוסי, 1- לא שידוע לי 2- מהתנועות שציינת שמגרות לעקצוצים נראה כי הנך צריך לעבור בדיקה פיזיותרפית לאיזורי מפרק הירך ועמוד השדרה המותני.זה יכול להיות לחץ על עצב בנקודות מסויימות של המסלול שלו. ליאור

מנהל פורום פילאטיס