פילאטיס בתקופת הריון

דיון מתוך פורום  פילאטיס

31/12/2007 | 07:59 | מאת: קרן

היי, יש לי שאלה- לפני ההריון התאמנתי הרבה בפילאטיס ואני מעוניינת להמשיך בכך. רציתי לדעת אם לא מסוכן סגנון הנשימה בפילאטיס שבו בזמן הנשיפה מכווצים את הבטן חזק פנימה, כמו כן האם זה מסוכן לקחת אוויר ולעצור את הנשימה למשך שניות בודדות? תודה.

31/12/2007 | 15:47 | מאת: ליאור שניאור

שלום קרן. אין זה נכון שצריך לכווץ את הבטן "חזק פנימה"- זו אינה נשימת הפילאטיס. הנשימה היא הרבה יותר עדינה וצריכה להילמד באופן מבוקר ופרטני. ומדוע לך (בתרגול פילאטיס) לעצור את הנשימה? בנוסף, תרגול הפילאטיס לאישה בהריון צריך להיות מותאם לכן פני למקום הקרוב לביתך שבו מדריכים מקצועיים שיתאימו לך תוכנית אימון. בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס