למה הפילאטיס עוזר

דיון מתוך פורום  פילאטיס

09/07/2006 | 02:07 | מאת: עוזי

שלום קוראים לי עוזי אני בן 15 ורציתי לדעת למה תורם הפילאטיס, אני רוצה לדעת על זה קצת ואולי אפילו להתנסות ... אבל יש לי בעיות בירכיים האם זה פוגע בבירכיים?

09/07/2006 | 11:44 | מאת: ליאור שניאור

עוזי שלום, קשה למנות על רגל אחת את כל יתרונות הפילאטיס אבל על קצה המזלג .... שיטת הפילאטיס עוזרת לחיזוק הגוף , להארכת שריריו , לשיפור הגמישות ולעיצוב הגוף . השיטה תורמת לאורח חיים בריא , לתפקוד יעיל יותר במצבי לחץ ובמצבים שדורשים ריכוז רב. תרומתה אדירה ליציבה ולשיפור הבטחון העצמי של המתאמן. היא מחזקת את השרירים המייצבים של גופנו, וככלל, את רוב/ כל שרירי הגוף. אתה מוזמן לקרוא על השיטה יותר בכתבה שנמצאת כאן בפורום ( "פילאטיס- יותר משגעון חולף" ). השיטה תעזור לך רבות בשיפור בעיות הברכיים שלך. היות ועל פי גילך אתה עדיין בשלבי גדילה ייתכן ובעיותיך נובעות אולי מיחס לא מתאים בין אורך שריריך לאורך העצמות ( תופעה די נפוצה בגיל הזה) , השיטה תתרום לאיזון יחס עדין זה שבגופך ץ מומלצת בחום רב!! בכל אופן, מומלץ להוועץ ברופא/ פיזיותרפיסט לפני שתתחיל בשיטה וגם אז, מסור למדריך/ מדריכת הפילאטיס את תלונותיך לגבי הברכיים בכדי שיתאימו את האימון לבעיותיך. אתה בגיל הנכון להתחיל...... :)) בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס