הצטרפות לחוג פילטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

29/11/2007 | 22:59 | מאת: אילנה יניב

לליאור שלום! אני משתתפת אצלך בחוג בשייפ קריון, ומאד מרוצה. המלצתי לחברתי שלא מנוייה וסובלת מבעיות בגב להשתתף בחוג אצלך באופן פרטי. אבקש פרטים כיצד להתקשר.

29/11/2007 | 23:24 | מאת: ליאור שניאור

שלום אילנה, אני מאוד שמח שאת מרוצה, זה כיף לשמוע מילים אלו :) לגבי חברתך שאינה מנויה, בשל העובדה שאני לומד, עובד וכו', הפסקתי לאחרונה( באופן זמני בלבד) להעניק שיעורים פרטיים למטופלים ולמתאמנים עד שאיישר קו עם לימודי התואר השני שלי... בכל אופן, חברתך יכולה להתייעץ עימי טלפונית ואפילו אולי ליצור מפגש חד פעמי שבו אבדוק אותה ואתן המלצות להמשך... מניסיון, המפגש החד פעמי עוזר להסיר חששות כאלו ואחרים מהמצב הפיזי שבו היא נמצאת, יחד עם זאת , למפגש אחד אין משמעות המשכית כי הוא אינו מעניק מסגרת טיפולית רציפה. בינתיים, את מספר הנייד שלי ניתן למצוא באינטרנט או לחילופין בדפי זהב ( או לבקש ממני אותו בשייפ) ואשמח לעזור בכל דרך אפשרית. שוב, תודה על מילותייך ושבת שלום ליאור :)

מנהל פורום פילאטיס