כאב

דיון מתוך פורום  פילאטיס

26/11/2007 | 01:05 | מאת: כאוב

שלום רב, רציתי לקבל הסבר אנטומי/אחר אם יש לכך שאנשים מתלוננים ואכן מוצאים בבדיקה כאבים בסוף טווח התנועה שלהם כמו בסוף הפלקשיין של מפרק הכתף או הגב וכדומה... לי אישית יש כאב בסוף כיפוף הראש קדימה ואני בריא לחלוטין... מדוע זה קורה?ומהו הטיפול? תודה מראש.

27/11/2007 | 17:42 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך הכאב יכול לנבוע ממספר מקומות הקשורים ומקושרים לאזור הכאב. הצעתי לך ( וזה לא כי אני אוהב לענות בקצרה לשאלות אלא כי זה הדבר הכי מקצועי שאכתוב לך) כי תפנה לבדיקה פיזיותרפית במכון הקרוב למקום מגוריך. ליאור

מנהל פורום פילאטיס